• 680_1_opt.png
  • 680_2_opt.png

1. osztály

# Csapat Meccs Pont
1 B-Beton 4 12
2 Káta FC 4 12
3 Har-Kis 4 9
4 Csizmadia 4 9
5 Revans 4 9

2. osztály

# Csapat Meccs Pont
1 Sördögök 4 12
2 +Torlás 4 12
3 Víznyelők 4 9
4 NoNo-Therm 4 9
5 Jászság 4 7

Öregfiúk

Hirdetés

Verseny Bizottsági Tájékoztatás 2018-10-21

Verseny Bizottsági Tájékoztatás

 

 


Értesítjük a TÉLI TEREM LABDARÚGÁS iránt érdeklődőket, hogy a jelenlegi információnk szerint egyik sportcsarnokban sem tudjuk megrendezni a bajnokságainkat.

 

1. A Bercsényi Csarnokban a jászberényi kosárlabda egyesület falra szerelt 2 darab óriás méretű LED FALAT, és az üzemeltető szerint az megsérülhet. 

Kérdés: A több milliós beruházás, miért nincs megfelelő védelemmel ellátva, amely töredéke a bekerülési költségnek?

 

2. A Hűtős Csarnokban a kézilabda egyesület társasági adó terhére felújítást végzett, kb. 200 milliós nagyságrendben, de a világító testek nincsenek ráccsal védve, annak ellenére, hogy az tartozékként megvásárolható lett volna. Továbbá a fűtési rendszer csővezetéke, és a radiátorok sincsenek védelemmel ellátva. A fent említett szerkezetek esetleges sérülésére való hivatkozással itt sem engedélyezik a labdarúgást.

Kérdés: Kinek a feladata ezek védelemmel való ellátása, amely minimális összegből megvalósítható? 

Nagyon sok illetékessel való egyeztetés után sem kaptunk megfelelő választ, hogy mikor, és kik fogják a felmerült hiányosságokat orvosolni, ezért Kónya György a Verseny Bizottság Elnöke megkereste Dr. Szabó Tamás Polgármester Urat, és Pócs János Országgyűlési Képviselő Urat, és ők támogatásukról biztosítottak, gyors intézkedésük utáni tájékoztatást ígértek.

 

A városi Kispályás Bajnokságban jelenleg 14 településről 62 csapatában 840 játékos szerepel, kik többsége az elmúlt 24 évhez hasonlóan szeretne szervezett formában játszani az idei tél folyamán is.

 

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy személyes kapcsolatai segítségével tegyen meg mindent, hogy a téli terembajnokságot megrendezhessük.

 

Tisztelettel: Kónya György, Verseny Bizottság Elnöke.

 

Hozzászólások  

0 #2 Ryan 2018-10-31 07:57
Tisztelt Kónya Úr,

Esetleg valami fejlemény? Várható kezdés/nem kezdés a bajnokságról. Nem mintha nem lenne rengeteg idő nov 10-ig, csak gondoltam jobb időben felkészülni ;)
Köszönöm.
Ryan
-4 #1 Ryan 2018-10-25 10:39
Rákóczi úti iskola tornaterme nem alkalmas rá? Vagy a Bajcsi iskola terme?

Csak regisztrált, és bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni!

 

 

Hozzászólások