Hirdetés

Matchreport: Káta Fc - Víznyelők | 17. forduló | Teremfoci 2019 - 2. osztály

Káta Fc - Víznyelők
4 0

Részletek:

Mérkőzés napja vasárnap, 08 március 2020
Mérkőzés időpontja 12:00 h


Események

Idő Esemény
GólPorzó Attila (1)
GólGulyás Milán (1)
GólKővágó Martin (2)

Hozzászólások  

+2 #2 Kgy 2014-05-04 09:35
Jogos a felháborodásod. Az új felállású Verseny Bizottság legfontosabb feladata, hogy mindent megtegyen az agresszív játék, a brutalitás megszüntetésére . Ki ezt szándékosan elköveti, vagy ENGEDI (játékvezető) annak a felelősségre vonása nem maradhat el. Ebben az esetben te magad írtad, hogy nem volt szándékosság, de mivel jó magam is láttam a sérülést, ez bizony súlyos sérülés kategóriába tartozik, ezért kötelezően vizsgálni kell az esetet. Játékvezetőnek kötelessége jelentést írni, a Verseny Bizottság részére. Kérünk mindenkit, hogy az agresszió minden formáját üldözzük a rendezvényünkrő l. T: Kgy
+2 #1 Kalla Dániel 2014-05-04 08:39
Kedves Sporttársak!

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy az egyik csapattársam, olyan könyököst szedett be, hogy felszakadt a szemöldöke és ömlött belőle a vér, ezért kórházba kellett vinni. A bíró az esetet NEM FÚJTA LE! Mondván, hogy nem volt szándékos. Kérdem én: Csak az fault ami szándékos??? A Sporttársak csak akkor hajlandóak kiállítást alkalmazni, ha valaki beszól nekik...Utolsó emberként elkövetett szabálytalanság ért nem. 6-oson belül elkövetett eseteket le sem fújják, mert félnek az esetleges következményekt ől. Ott bátran fel lehet rúgni bárkit? Miért? Miért nem védik a tisztán játszókat? És miért engedik, hogy folyamatos szabálytalanság okkal ellehetetleníts e egy csapat a normális focit?

Félreértések elkerülése végett: Az eset szerintem sem volt szándékos, a Dzsanesz nagyon sportszerűen viselkedett, hiszem miután csak 4+1-ben maradtuk ők is csak 4+1-en voltak. Az írás második fele sem rájuk vonatkozik. A meccs megnyeréséhez pedig gratulálok nekik!

Csak regisztrált, és bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni!