Hirdetés

Matchreport: +Torlás - Guri Serház | 14. forduló | 2019 - 3. osztály

+Torlás - Guri Serház
2 0

Részletek:

Mérkőzés napja szombat, 14 szeptember 2019
Mérkőzés időpontja 16:00 h


Események

Idő Esemény
GólSzékely Szabolcs (2)

Hozzászólások  

0 #3 Német Gábor 2014-01-07 07:32
Rózsa! Nagy a pofád, inkább tegnap az öregfiúk bemutatkozó mérkőzéseden kellett volna villogni! Na mi van fiatalok, nem is olyan egyszerű az öregfiúk bajnokság ,mint ahogy azt gondoltátok. Igaz? Alig várom már ,hogy frissítve legyen az öregfiúk tabella. Ott még hallani fogtok felőlem. Batigól cipőjével nem egyszerű bevenni az ellenfél hálóját még nekem is csak egyszer sikerült, pedig tudom nem ezt szoktátok meg tőlem!
+6 #2 Rózsahegyi Szabolcs 2014-01-06 20:31
Gubi!Először is gratula nektek is.Az,hogy ki hanyadik helyen fog végezni-még szerintem korai erről beszélni!!Emlék ezzél vissza a tavalyi műfüves szezont is jól kezdtétek és II.oszt.lett belőle ;-) Szerintem ha már a műfüvesen felvetted volna Batigol cipőjét már legalább tíz gólt lőtt volna azóta!!De Gubi tudomásom szerint Te meg Bátyád cipőjébe játszottál vagy nem akarod a Te cipődet koptatni abban akarsz majd becsoszogni a telepre!!!!!Tén yleg milyen érzés újra Dinamit Téri gyereknek lenni???Csak arra figyelj,hogy sokat ne mászkálj a kispást felé -mert tudod....Bátyus kád egy jó párszor ott vert el -de nagyon.... :-) :-*
+2 #1 Német Gábor 2014-01-06 15:19
Rózsa! Természetesen gratulálok! A célunk ,hogy titeket magunk mögé utasítsunk a 19-ik forduló után is. Ha így lesz remélem átadjátok az I-ső osztályú jogot a jobb vagyis a Piccolo csapatának!

Csak regisztrált, és bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni!