• 680_1_opt.png
  • 680_2_opt.png

1. osztály

# Csapat Meccs Pont
1 B-Beton 2 6
2 Csizmadia 2 6
3 Har-Kis 2 6
4 Káta FC 2 6
5 Berény Barátok 2 4

2. osztály

# Csapat Meccs Pont
1 Sördögök 2 6
2 +Torlás 2 6
3 NoNo-Therm 2 6
4 Pusztamonostor 2 4
5 HAMM 2 3

Öregfiúk

Hirdetés

Öregfiúk Bajnokság bizonytalansága

Sajnálattal közöljük az Öregfiúk Bajnokságban szereplő játékossakkal, hogy a mai napig sem sikerült a bajnokság számára termet bérelni. Bár 14-éve, minden hétfőn 16-órától 23-óráig a miénk volt a Bercsényi Sportcsarnok, melyért az elmúlt szezonban 503 ezer forintot fizettünk az üzemeltetőnek. Természetesen az idei bajnokságot is szerettük volna megrendezni hasonló kondíciókkal. Sajnos a kosárlabda egyesület ebben az időpontban is edzést tart az utánpótlás 14-éves korosztálya számára. Számomra érthetetlen, hogy miként kaphatták meg ezt az időpontot annak ellenére, hogy ez minden évben, ( mikor a kosár csapat 5. helyezést ért el, akkor is, már 14-éve) a Kispályás Labdarúgó Verseny Bizottság által foglalt időpont. Továbbá a Bajcsi iskolában minden nap 16-órától 20 óra 30-percig foglalja le a torna termet, valamint a Bercsényi csarnokban is minden nap 16-órától, 19-óráig , és a Hűtőgépgyári csarnokban is mindennap, tartanak edzéseket. Ezúton is értesítem az illetékeseket, hogy a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság már 44-éve szervezi a bajnokságát. És a kosár labda ???? 2014-ben 65 csapat részvételével bonyolítottuk a bajnokságot, így 840 főnek volt lehetősége minden hétvégén sportolni, igaz " CSAK " tömegsport szintjén. Tudatom mindenkivel, hogy ez a 840 fő több, mint a város sport rendezvényeit egész héten a lelátóról nézik, egy egy üveg sörrel a kezükben.
Ezek után egyetlen kérdésem, és kérésem van mindenkihez.
Kérdésem: Jászberényben ki az aki megtudja mondani, hogy milyen elvek alapján döntik el sportolásra alkalmas csarnokokat kik vehetik igénybe ???
Kérésem: Minél több ismerősnek küldjétek el ezt a levelet, hogy eljusson oda ahol talán tudnak segíteni, hogy megrendezhessük a Terem Labdarúgó Öregfiúk Bajnokságot. T: Kgy

Csak regisztrált, és bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni!

 

 

Hozzászólások