• 680_1_opt.png
  • 680_2_opt.png

1. osztály

# Csapat Meccs Pont
1 Káta FC 3 9
2 B-Beton 3 9
3 Csizmadia 3 9
4 Berény Barátok 3 7
5 Revans 3 6

2. osztály

# Csapat Meccs Pont
1 Sördögök 3 9
2 NoNo-Therm 3 9
3 +Torlás 3 9
4 Víznyelők 3 6
5 KDJ 3 6

Öregfiúk

Hirdetés

Verseny Bizottsági Közlemény 2020-02-13

Értesítjük a másodosztályban szereplő csapatokat, hogy a Csontdarálók csapata, súlyos fegyelmi vétség elkövetése után visszalépett a bajnokságtól. Így a továbbiakban az ellenük sorsolt csapat tetszés szerinti ellenféllel játszhat barátságos mérkőzést az adott időpontban, mert a teremben nem rendezünk meccset.

Kgy

Hozzászólások  

+9 #3 Ryan 2020-02-18 09:22
Kedves Sanyi,
100%-ban egyetértek veled. Annyival egészíteném ki, hogy régen is volt, hogy minősíthetetlen hangnemben beszéltek a játékvezetőkkel , csak akkoriban max 1-2 embernek volt ez a kiváltsága, azt meg mindenki betudta az intelligencia hiányának. Neveket nem szeretnék írni, aki legalább 15 éve mozog a pálya környékén, tuti fel tud pár ilyen nevet sorolni. De manapság, minden 20 évesen "lecsúszott", akadémiát megjárt spíler azt gondolja, hogy beszélhet így a másikkal, legyen az bíró, vagy ellenfél...
Viszont a másik, az a fizikai (szándékos) bántalmazás, aminek tényleg semmi keresnivalója a focipályán. Csak azt nem értem, hogy mit kell itt mismásolni a kiírással, hogy visszalépett... stb. A játékost is eltiltani örökre, de még a pálya látogatásától is. Nincs erre szüksége senkinek, hiszen ez egy "család" ahogy Kgy is emlegeti.
Ismételten kérném szépen a Fegyelmi/Versen ybizottságot, a hétvégi események korrekt tájékoztatására . Eltiltások, büntetések...stb.
Köszönöm.
Ryan
+12 #2 Sanyi 2020-02-17 19:46
Tiszteletem!
Sajnos egyre több az agresszió a pályán is... Nos mivel a játék hevében ez előfurdul valamilyen szinten... DE!!!
NEM GONDOLNÁM hogy 20 éves gyerek olyan szinten gusztustalan módon beszéljen a játékvezetővel ami mostanában egyre többször előfordul... Megfenyegetik meg tiszteletlenül beszélnek... Ezeket az embereket miért nem lehet büntetni? A kort nem tisztelve megfenydgetik a játékvezetőt...
+24 #1 Ryan 2020-02-14 03:53
Tisztel Kgy/Fegyelmi Bizottság!
Visszalépett súlyos fegyelmi vittség miatt? Ha igazak a történtek már másnap ki kellett volna zárni őket! Eltiltás, szankció várható az ügyben? Pl örökre eltiltani az adott játékost? Vagy csapatszinten lesz szankció?
Tudom nem szokás válaszolni a feltett kérdésekre, de jelen esetben legalább egy közleményt kitehetnétek!
Lopás, testisértés...s tb Nem volt ez jellemző! Nyilván ez nem a ti hibátok, de kellene most egy olyan elrettentő büntetés, ami kezdetét venné az ehhez hasonló esetek elszaporodásának!

Üdv. Ryan

Csak regisztrált, és bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni!

 

 

Hozzászólások